I indien finns det heliga råttor. Det finns det inte i Solna. Usch.

Ajajaj säger jag bara. Denna dagen krossades mitt lilla blåvita hjärta. Inte ens en stabil 13-8-vinst mot Billingsfors fick mig att må bra.

Men äventyr har jag då vart med om idag! På vägen från Brunnis till Centralis i mitt kära Göteborg fick jag erfara något väldigt obehagligt. En hämsk, svart buss stod på Drottningtorget med flera miljarder gnagare och poliser stod runt den. Och när man går bredvid en liten söt GAISare får man en chock när hon säger: Kan inte vi gå förbi de där borta? Pulsen gick igång, jag började kallsvettas, benen blev som spaghetti och det svartnade för ögonen. Gällande det sista var det väldigt bokstavligt talat för det var verkligen the Black Army som stod framför oss. Jag fick lite av Mio min Mio-känslan när någon sa "Kato" i filmen. Usch. Obehagligt. Menmen, man kan ju inte vara en mes och säga "Nä, jag vill hellre gå genom Nordstan, tror jag... ehe" (även om jag egentligen ville det), så jag bröstade upp mig, tog fram min blåvita änglagloria och höll huvudet högt! Jag nynnade "Snart skiner Poseidon" lite tyst för mig själv. Gnagarnas huggtänder var överallt och ville cutta mig stenhårt men tack vare alla poliser kunde lilla Skoofieman överleva denna nära-döden-upplevelse utan några större men för livet. Det bästa med att jag överlevde var att jag fick höra GAISaren säga: Usch, de var läskiga. Hoppas inte de vinner matchen! IFK i mitt hjärta! (typ)
Trots detta lilla hallaluja-moment har jag lite svårt att glädja mig åt det hela.
Nu ska jag ringa till Anticimex och be dem utrota alla råttor i vår huvudstad som inte förtjänar vara det pga AIK.
Jag är ledsen. Antingen binder jag en kudde runt ansiktet och sakta lämna livet i sorg eller så får nån rädda mig genom telefonsamtal. Depp är ordet. Och dessuom förlorar IFK 6 givna poäng nästa säsong eftersom ÖIS suger så hårt. Så galet sämst!
Detta var allt jag hade att säga efter denna traumatiska och mörka dag för en ledsen Skoofieman.

Kommentarer
Postat av: viccis

Du kan verkligen få fram känslor skoof. Haha. Något överdrivet kanske fast det är väl det ord är till för. Jag lider nog lite med dig.. Kan dock INTE säga att jag är en Ifkare men dom tillhör ju dock Göteborg(:

2009-11-01 @ 21:40:11
URL: http://victoriagloria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0