Ingrid åt nog upp The Beatles. Fråga Paul McCartney...

Häjhäjj folks :]
Läget?  För första gången finns Connyboy och Skoofieman i samma hus och bloggar tillsammans. Just nu äre sängblogging som gäller och det är fett varmt på grund av Örjan, Markus och en massa katter som springer runt överallt. Vi har precis kollat på min (Skoofs) favoritfilm - den fetaste av de alla, Mulan. Så sjukt fet. Den får knappt plats på wide screen-teeveear.
Vi lägger mökar. Vi har ätit chili konka - en lite kryddigare variant av sanning eller konka. Mycket bönor, och inte som i tjejer. Nej, jag vet inte.

Slår vad om att Obama är tjej. Obama läser allt. Vi vinkar lite smått mentalt. Alla som påstår att de är presidenter ska kommentera med den 143 ord långa presidenteden. Nu. Inte sedan. Nu. Eh.

Lina har målat den här väggen. Bild kommer. Inte. Eh.

Idag har Mona Lisa ramlat ur tavlan. Hon bröt nacken vid fallet. True facts. Hon var nog på fyllan. Ett martiniparaply hittades i hennes jättedöda hår.

Lökigt värre.Kommentarer
Postat av: OBAMA

Jag skulle gärna vilja skriva ut den men presidenteden är något mycket högtidligt som man bara inge kan dra igenom såhär en vanlig tisdagkväll, återkom på samernas nationaldag så kanske jag kan dra den i samband med de övriga festligheterna!

2010-02-09 @ 19:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0